Billige mobil covers og etuier til smart phones

28 juni 2018 Astrid Pedersen
Billige mobil covers og etuier til smart phones

Har du lige investeret i en smuk, slank og særdeles funktionel ny smart phone – så bør du også beskytte din investering. De lækre smart phones med deres følsomme displays og slanke look er desværre i risiko zonen for at splintres til ukendelighed, hvis de tabes fra få meters højde og ned på en hård overflade – for eksempel asfalt eller beton. Det kan godt gå hen og blive rigtig dyrt at få erstattet glasset i fronten, hvilket kan blive en nødvendighed, hvis du skal kunne bruge telefonen fremadrettet. Og hvis du er rigtig uheldig, er skaden ikke kun begrænset til displayet – vigtige funktioner i din telefon, for eksempel kameraet, kan også gå tabt.

Optimal beskyttelse af din telefon med mobil cover og beskyttelsesfilm

Hvis du ønsker at beskytte din dyre og dyrebare smart phone, og derved undgå dyre og tidkrævende reparationer, er det en god idé at bruge et par hundrede kroner på et stærkt mobil cover og en strimmel beskyttelsesfilm til at skærme displayet. Beskyttelsesfilm holder sammen på glasset, skulle du være så uheldig at tabe din telefon ned på et hårdt underlag, og beskytter samtidig mod ridser fra for eksempel nøgler, hvis disse er havnet i lommen eller tasken sammen med telefonen.

Find etui til smart phone samt mobil covers hos lux-case.dk

Du behøver ikke at skulle ned i dit lokale supermarked eller telebutik for at finde et mobil cover, som passer præcis til din smart phone. Hos lux-case.dk finder du Danmarks største udvalg af udstyr og tilbehør til smart phones og andre mobile devices. Uanset om du har en Apple iPhone eller en anden smart phone fra et af mærkerne Huawei, Samsung, Nokia, Sony, LG, Motorola, kan du finde et mobil cover eller et etui, som er specielt tilpasset netop dit mærke og din model af smart phone. Se hele udvalget af billige covers på lux-case.dk

Flere Nyheder