Få den mest kundevenlige parkeringsløsning

31 januar 2021 Astrid Pedersen

Administrerer du en ejendom til hvilken der hører private parkeringspladser – og er du træt af, at uvedkommende ser deres snit til gratis parkering? Så bør du kontakte et professionelt parkeringsselskab, som kan hjælpe dig med drift og administration af dine parkeringspladser gennem en fornuftig parkeringsløsning.

Hvor finder jeg den bedste parkeringsløsning til mine parkeringspladser?

Uanset dine parkeringspladsers størrelse og type kan du altid få hjælp til en god parkeringsløsning hos UnoPark. UnoPark har mange års erfaring med – og tilsvarende solid ekspertise inden for – udvikling af unikke og skræddersyede parkeringsløsninger til alle slags kunder.

Når du vælger UnoPark som dit parkeringsfirma, kan du regne med en på én og samme tid personlig og professionel service. Du vil få tildelt en parkeringskonsulent, som har til opgave at hjælpe dig med at sammensætte det perfekte tilbud på en stærk og fleksibel aftale om parkeringsservice.

Denne parkeringsløsning vil tage udgangspunkt i såvel dine parkeringspladser som i dine ønsker og præferencer i forhold til drift og administration heraf. Har du for eksempel behov for parkeringsvagter, som kan holde opsyn med dine parkeringspladser, fordi du ikke har mulighed for adgangskontrol eller -begrænsning, kan UnoPark stille dygtigt mandskab til rådighed.

Når du indgår en aftale om parkeringsservice med UnoPark, vil UnoPark forestå al nødvendig skiltning samt opstilling af diverse automater til udstedelse af parkeringstilladelser. Hvis din parkeringsløsning inkluderer parkeringsopsyn og parkeringskontrol ved parkeringsvagter, vil UnoPark sørge for at diverse bøder inddrives.

Samtidig får du selv adgang til din digitale parkeringsløsning via din pc eller den til aftalen hørende app, som kan installeres på din smartphone eller en tablet. På den måde kan du administrere eksempelvis parkeringstilladelser, uanset hvor i verden du befinder dig – og på alle tidspunkter af døgnet.

Du kan læse mere om den smarte og brugervenlige parkeringsløsning fra UnoPark på hjemmesiden UnoPark.dk.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://din-eshop.se/

https://ehandels-bloggen.se/

https://ehandelsbutiker.se/

https://handelssajter.se/

https://hobbyshopping.se/

https://meshop.se/

https://min-ehandel.se/

https://shoppinginspiration.se/

https://svensk-webbhandel.se/

https://webb-butiker.se/

https://webb-handel.se/

https://webbshop-nytt.se/

Flere Nyheder