Få erstattet en manglende tand med et implantat

13 januar 2020 Emilie Jacobsen
Få erstattet en manglende tand med et implantat

Mangler du en eller flere tænder, har du sikkert set på, hvordan du kan få den erstattet. For det er både irriterende, når du smiler, og når du spiser, at du mangler en eller flere tænder. Derfor er det vigtigt, at du taler med din tandlæge om, hvad der kan være løsningen. 

En af de muligheder, som din tandlæge sikkert vil foreslå, er, at du får indsat et implantat. Implantatet er af titanium og bliver sat fast i din kæbe. Oven på implantatet kan derefter placeres en bro, en krone eller en tryklås, så det er muligt at sætte en protese fast på den. 

Bor du i det sydvestlige Jylland, er det oplagt for dig, at du leder efter implantater i Bramming. Der ligger nemlig tandklinikken tanddoctor.dk, hvor de har mange dygtige tandlæger ansat. De kan derfor nemt hjælpe dig med at få sat et implantat fast. 

Måske er du endt med at have meget dårlige tandlæger, fordi du er bange for at gå til tandlægen. I det tilfælde er det en god ide, at du tager et møde med tandlægen, hvor du ved, at de bare undersøger dig, og at I kan tale om, hvad der skal ske med dine tænder. Det kan være med til at give dig en større tryghed. 

Du bør selvfølgelig også altid sige til din tandlæge, hvis du har tandlægeskræk. De har vant til, at der er mange, der lider af det, da det særligt tidligere har været meget forskelligt, hvor stor forståelse tandlægerne havde for deres patienter. De kunne sagtens tage lidt hårdt fat, uden at det var noget, som de selv tænkte nævneværdigt over, men hvor det har skabt en frygt i dig. 

Sådan er de heldigvis ikke hos tanddoctor.dk, og du kan derfor netop trygt stole på, at du vil være i gode hænder hos dem. 

Flere Nyheder