Hvor skal man sende på Project-kurser?

24 marts 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvor skal man sende på Project-kurser?

Lad os lige stadfæste med det samme, hvad “Project” egentlig er for noget.

Det er et program, der kommer sammen med de nyere versioner af Office-pakken fra Microsoft. Du ved, den med Word, Excel, PowerPoint med mere.

Microsoft har gjort meget for at følge med tiden og decideret være banebrydende, når de ikke selv dikterer den, så de nu udvikler software, der går på tværs af brugerflader og ikke er begrænset til en enkelt bruger-oplevelse.

Med Project har man et program, hvor flere personer kan deltage samtidig og komme med deres indspark. Og som navnet antyder, så har man at gøre med et program, der er godt at planlægge projekter og andre koordinerede indsatser med.

Og som det gælder med mange andre produkter fra Microsoft, så har vi her atter at gøre med et brugervenligt program, der er nemt at sætte sig ind i og så intuitivt at give sig i kast med, at man hurtigt lærer det at kende.

Eller, man lærer i hvert fald grundelementerne ved det at kende, for du kan jo spørge dig selv, hvor mange faner i toppen af et Word-dokument, du egentlig prøver kræfter med?

De fleste ved jo bare, hvordan man skriver i et dokument i Word, gemmer det og sender det til andre. Man udforsker sjældent mulighederne ved de mange andre aspekter ved programmet, man kan prøve kræfter med.

Sådan ligger landet ofte også ved det forholdsvist nye Project, hvor der er rigtig mange ting, man kan gøre ved programmet, når man først kender til det.

Det kan du faktisk lære med et par Project kurser københavn fra 4D.dk, der er virkelig gode til at sætte sig ind i nye teknologi og videreformidle det på mange niveauer og omfang, som kunderne har brug for.

Så hvis du for eksempel har et større firma i København, så kan du sende udvalgte medarbejdere på kursus i Project hos 4D.dk, så de kan benytte det internt og eventuelt dele den viden med de andre medarbejdere i virksomheden, der kunne tænkes at få berøring med programmet.

Flere Nyheder