3 ting du kan male for at spice dit hjem op

17 September 2021 Steffen Hansen

editorial

Når du bor i en lejlighed eller et hus, så kan det være rart at give det et nyt pust i ny og næ. En af måderne du kan gøre dette på er ved at male noget, så det får et helt nyt udtryk. I dette indlæg kommer vi ind på 3 ting, som du kan male, for at give dit hjem et nyt pift.

Mal en væg

Det største vi anbefaler, at du kan male, er en hel væg. Ved at male en væg i et rum, så får rummet en helt ny atmosfære, og føles samtidig helt anderledes at være i. Udtrykket af rummet bliver ændret fuldstændigt, og du kan derfor få et rum til at føles helt nyt, bare ved at give en enkelt væg en ny farve.

Mal dit bord

Har du et bord, som du ikke har betalt dyre domme for, så kan du kaste dig ud i at male dette. Når du maler et bord, så ændrer du udtrykket af rummet det står i, og samtidig kan du prale med, at du selv har givet det et personligt touch. Borde er nemme at male, da de har store overflader, som nemt kan tage imod malingen. Hvis der allerede nu er maling på bordet, så bør du slibe det ned før du går videre med maling af det.

Mal dine stole

Hvis det ikke er nok at male dit bord, så kan det være en sjove tanke at male ens spisestole. Når man gør dette, så ændrer man som ved bordet udtrykket af rummet de står og, og du kan også her prale med, at du selv har bestemt hvordan de skal se ud. Hvis du maler dine stole, så anbefaler vi kun at du gør det, såfremt de er lavet af træ eller andet lignende materiale.

More articles