Glæd dit barn med en hyggelig køjeseng

23 January 2022 Astrid Pedersen

editorial

Har du et eller flere børn i hjemmet, og vil du gerne spare plads på børneværelset? Så kan du med fordel tage et kig på de mange lækre køjesenge på markedet.

Hvad er fordelen ved at installere en køjeseng?

Der er mange fordele ved at forsynet børneværelset med en køjeseng. Køjesenge er super praktiske – og de fleste børn elsker dem.

Det er oplagt at installere køjesenge på et værelse som deles af flere børn. På den måde kan du nemlig spare en masse plads, som børnene kan bruge til leg og aktiviteter.

Har barnet sit eget værelse vil en køjeseng eller en højseng give ekstra plads til eksempelvis skrivebord, da pladsen under sengen kan indrettes som arbejdsværelse eller måske som legehule. Den høje seng giver barnet ekstra tryghed om natten.

De fleste børn kan godt lide at komme op i højden, hvorfra de kan overskue hele værelset. Og så er der en vis hygge i at være tæt på loftet.

Køjeseng

Kan jeg selv bygge køjesenge?

Det er på ingen måde forsvarligt selv at kaste sig ud i opførelse af køjesenge til dine børn, med mindre du selvfølgelig selv er faglært tømrer eller møbelsnedker.

Der er alt for mange sikkerhedsmæssige foranstaltninger som skal være på plads hvis ikke projektet skal få en katastrofal udgang. Derfor bør du købe en færdig køjeseng eller højseng, og sørge for at den er opsat og monteret nøjagtig efter anvisningerne.

Hvor kan jeg købe en solid køjeseng?

Hvis du vil være sikker på at dit barns nye køjeseng kan holde sig på benene i mange år bør du købe den hos en dansk forhandler. På den måde er du garanteret et produkt som er godkendt efter alle danske standarder.

Du kan finde den nye køjesenge til børneværelset hos Little Hugs – klik ind og læs mere på https://www.littlehugs.dk/vare-kategori/senge-senge/hoej-koejesenge/.

More articles