Her kan I nyde god, dansk mad i Ribe

01 March 2020 Michelle Løhde

editorial

Ribe er en skøn og gammel by, som har en helt særlig atmosfære. I bymiljøet ligger den berømte Domkirke, som er byens majestætiske vartegn, og hvis I fortsætter under 50 meter derfra, så vil I blive mødt af det hyggelige Backhaus, som er en anbefalelsesværdig spise restaurant i Ribe. 

Hyggelig og ærlig mad til gode priser 

Backhaus er restaurant, selskabslokaler og værelser samlet i et. Her kan I nyde nogle skønne danske klassikere, hvor der er alt fra æggekage og rejecocktail til den populære Backhausschnitzel med bearnaisesauce og meget mere. Der er mange forskellige retter, men hvis I er glade for god dansk mad, så er dette uden tvivl stedet. 

Folk kommer fra nær og fjern for at besøge Backhaus, og det er med god grund. Kvaliteten af maden er helt i top, og så kan man altid være sikker på store portioner, så du aldrig går sulten derfra. Det er hyggelig og ærlig mad til gode priser.

Backhaus – her er der plads til alle

Hos Backhaus er der plads til alle. Folk kommer fra indland og udland, og der er både mulighed for at få brunch, frokost, middagsretter og dessert. Der er også mulighed for at holde et arrangement hos Backhaus, hvor I kan få hjælp til at sammensætte den perfekte festmenu. 

I restauranten er der plads til 50 spisende gæster, men i deres selskabslokale er der plads til 60 gæster, så der er rig mulighed for at holde den helt store fest. Der er også mulighed for overnatning, hvor der både er enkeltværelser og dobbeltværelser at vælge imellem. 

Få et nærmere indblik i den skønne menu

Klik ind på deres hjemmeside og læs meget mere om det skønne sted, og hvad de kan tilbyde. Her kan I også få et nærmere indblik i deres menu i den hyggelige restaurant, og der er mulighed for at bestille bord, hvis I gerne vil være sikre på at få en plads. 

More articles