Klip, farve og striber hos lokal frisør

24 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Er det ved at være på tide med en frisk farve i det matte garn, eller trænger de slidte spidser til en grundig studsning? Så bør du opsøge en professionel frisør.

Kan jeg ikke bare klippe og farve mit eget hår?

Der er mange som i løbet af de seneste måneder har måttet ty til hjemmefarvning af håret, og som ved samme lejlighed selv har forsøgt sig med saks eller trimmer. En korthårs frisure skal jo helst klippes en gang hver femte uge. Og en voldsomt farveforskel i håret i forbindelse med udgroning i toppen er sjældent det kønneste syn.

Men du bør i videst muligt omfang afholde dig fra selv at klippe dit hår, eller eksperimentere med at farve eller afblege længderne. De produkter, som du finder til formålet hos materialisten eller nede i supermarkedet, er ikke altid helt sunde for dit hår.

Faktisk er der en stor risiko for at udvikle kontakt allergi når du behandler dit hår med disse produkter. Og så er det langt fra altid at resultatet bliver som angivet på produktets emballage.

Lad en professionel frisør om frisørbehandlingen

Du bør i stedet opsøge en dygtig frisør – og du kan med stor fordel tage kontakt til en grøn en af slagsen. En grøn frisør er en frisør som udelukkende benytter produkter baseret på naturlige – og gerne økologiske – ingredienser.

På den måde er du garanteret en behandling uden skrappe kemikalier som kan virke både allergifremkaldende og hormon forstyrrende. Og så minimerer du risikoen for en allergisk reaktion.

I København finder du den populære grønne frisør salon KANT Hair By Lulu og Jerris. KANT Hair By Lulu og Jerris benytter kun certificeret grønne produkter i forbindelse med frisør behandling.

Du kan booke tid til frisør behandling hos KANT Hair By Lulu og Jerris på https://www.hairbykant.com/.

More articles