Revision og regnskab til din virksomhed i Esbjerg

25 May 2021 Astrid Pedersen

editorial

Går du og overvejer at starte egen virksomhed? Så bør du overveje, om ikke det var en god idé med kontakt til en dygtig lokal revisor.

Hvad laver en revisor?

En revisor beskæftiger sig primært med rådgivning af virksomheder og organisationer når det handler om dennes finansielle dispositioner. Rådgivningen kan tage form af konsulent bistand i forbindelse med oprettelse af virksomhed, for eksempel ved valg af virksomheds type og opbygning af virksomhedens struktur.

Denne rådgivning sikrer at virksomheden optimerer sine skattemæssige ydelser og samtidig holder sig inden for lovens rammer. Du kan med andre ord spare mange penge – og en del bekymringer – ved at købe dig til rådgivning hos en dygtig revisor allerede i de tidlige faser af din virksomheds opstart. Din revisor vil med stor sandsynlighed hurtigt have tjent sig selv ind igen. Og med en revisor ved hånden har du garanti for til hver en tid at kunne fremvise et gennemskueligt og bæredygtigt regnskab med tilhørende rapport.

Der ud over kan revisoren hjælpe dig hen ad vejen hvis du med tiden skulle ønske at vækste din virksomhed eller udvide dens område, enten når det handler om ydelser eller når det drejer sig om det rent geografiske.

Mange revisorer kan hjælpe med at få styr på de regler der gælder hvis du ønsker at outsource opgaver i virksomheden eller oprette afdelinger i udlandet. Og under alle omstændigheder vil du få brug for revisorens hjælp når der skal udarbejdes årsregnskab – for det er nemlig lovpligtigt med en såkaldt revisor påtegning på regnskabet når virksomhedens omsætning når en vis størrelse.

Hvor kan jeg finde en dygtig revisor i Esbjerg?

Hos Raaby Revision ApS finder du kompetente revisorer som fortrinsvis hjælper virksomheder i området omkring Esbjerg med revision og regnskabs assistance. Du kan læse mere, og kontakte Raaby Revision ApS via hjemmesiden raabyrevision.dk.

More articles