Brugt Mitsubishi; det økonomisk forsvarlige valg

20 August 2020 Astrid Pedersen

editorial

Står der ny bil øverst på husstandens ønskeliste – og behøver den nye bil ikke at tilhøre den absolutte luksus klasse? Så kan du med fordel kigge i retning af den japanske bil producent Mitsubishi, som står bag flere større succeser på det danske bil marked.

Skal jeg købe en ny eller en brugt Mitsubishi?

Går du således og overvejer om din næste bil skal være en Mitsubishi kan du samtidig overveje om ikke det skulle være en brugt model. Måske foretrækker du fornemmelsen af at køre i en ny bil – og måske tænker du at sikkerheden og køre egenskaberne alt andet lige må være bedre i en fabriksny bil end i en brugt én af slagsen.

Men her skal du tænke på at brugte biler anno 2020 holder helt andre standarder end for blot få årtier siden. De nye biler, som er kommet på markedet i dette tidsrum, er langt bedre og mere stabile end deres forgængere. Og derfor vil en brugt Mitsubishi stadig have masser af kilometer tilbage i tælleren selv om den har nogle år på bagsmækken.

Vælger du at købe en Mitsubishi fra ny af kan du samtidig se frem til at skulle betale en formue for den – også selv om Mitsubishi generelt ligger i den billige ende. Nye biler som sælges i Danmark er nemlig af staten pålagt meget høje afgifter som sender nyprisen på himmelflugt. Derfor vil du sandsynligvis ikke kunne finansiere købet af din nye Mitsubishi uden først at skulle optage et dyrt bil lån til formålet. Og så kan det da bare bedre betale sig at finde en brugt Mitsubishi i god stand.

Hvor kan jeg købe en god brugt Mitsubishi?

Hos Biltorvet finder du altid opdaterede annoncer fra forhandlere som har bruge Mitsubishi biler til salg – se dem alle på Biltorvet.dk

More articles