Kom nemmere omkring med en kabinescooter

26 September 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Er du dårligt gående, er det selvfølgelig meget hæmmende for dig. Det er virkelig irriterende, at det tager en evighed, bare du skal ned i supermarkedet at handle. For, at du ikke ender med at bure dig selv helt inde i dit hjem, er det en god ide, at du sørger for at få fat på de hjælpemidler, som du har mulighed for. Det kan for eksempel være en kabinescooter.

Det er en scooter, hvor du sidder inde i en lille kabine. På mange måder er den derfor lige som en lille bil: Du kan sidde inde i den i læ og tørvejr, mens du kører op til supermarkedet, og hvor du nu ellers skal hen. Dermed er den langt rarere for dig, end hvis du skal sidde på en almindelig handicapscooter, hvor du er udsat for vind og vejr. 

Der findes mange forskellige steder, hvor du har mulighed for at købe en kabinescooter. Et af de steder, som du helt klart bør overveje, er Bornholms Multiservice. De har en lang række forskellige kabinescootere, som du kan vælge imellem. Du kan dermed langt nemmere finde frem til den, der vil være den rigtige for dig. For lige som med alt andet kan det selvfølgelig variere fra person til person. 

Du kan for eksempel vælge mellem, om du vil have en scooter med et eller to hjul foran. Scooterne med et hjul foran er ofte langt nemmere for dig at manøvrere rundt med. Dermed kan du nemmere komme frem, når du for eksempel kører i et beboelsesområde. En scooter med to hjul kommer til at fungere mere som en lille bil. Den kan give dig en højere grad af stabilitet, der kan være rar, hvis du er lidt usikker på det at køre i en kabinescooter, men er også lidt sværere at komme rundt med. 

More articles