Altandøre – sørg for at købe nogle af god kvalitet

09 August 2022 Camilla Sørensen
image

Når du skal have en ny altandør, er det vigtigt at kigge på flere ting. Det kan være svært at finde ud af, hvilken altandør man skal vælge, men med denne artikel som guide, bliver det lidt nemmere.

Vi kigger blandt andet på forskellen mellem enkelt- og dobbeltdøre, samt træ- og aludøre – og vi anbefaler Klarfönster til alle typer døre.

Klarfönster er kendt for deres kvalitet og holdbarhed, så du kan være sikker på at få en altandør, der vil vare i mange år.

Derudover tilbyder de også et stort udvalg af altandøre, så du kan være sikker på at kunne finde netop den dør, der passer til din terrasse.

Så kig forbi klarfonster.se og kig dig om efter din nye altandør – vi er sikre på, du vil blive glad for valget!

Altandörr

Hvilken dør skal du vælge?

Det kommer helt an på dine præferencer og behov. En enkeltdør kan være fint, hvis du kun har brug har lidt plads, men hvis du har meget plads – og i øvrigt ønsker et stor lysindfald – så kan dobbelte altandøre være en god løsning.

Materialemæssigt skal du også gøre dig nogle overvejelser. Trædøre kræver lidt mere vedligeholdelse end aludøre, men de har et flot udseende og giver en varm stemning på din terrasse. Aludøre er holdbare og nemme at vedligeholde, men de kommer ikke med den samme rustikke charme som trædøre.

Uanset hvad du vælger, så kan du være sikker på kvaliteten hos Klarfönster – kig forbi deres hjemmeside og se deres udvalg af altandøre. Vi er sikre på, at du vil finde netop den perfekte dør til din terrasse!

Er det svært at montere en altandør selv?

Det kommer an på den enkelte altandør – men hos Klarfönster tilbyder de komplette sæt med alt, hvad du skal bruge til monteringen. Hvis man er lidt handymand, så bør det kunne klares selv, men ellers kan en tømrer også hjælpe med montering af altandøren.

More articles