Alkoholbehandling – for dig og din familie

10 June 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Er du en af de mange tusind danskere, som døjer med et svært alkoholmisbrug? Så bør du ikke tøve med at opsøge professionel hjælp – læs her hvorfor.

Gå i alkoholbehandling – for hele familiens skyld

Hvis du har børn, er der al mulig grund til at tage imod et tilbud om alkohol afvænning. Du skylder nemlig børnene ikke at vokse op i et alkoholiseret hjem.

Hvis barndomshjemmet er præget af misbrug vil børn have en øget tendens til at få problemer, både mens de stadig er små og senere hen i deres voksne tilværelse. Der er meget der tyder på at børn, som er vokset op med en misbrugsramt forælder, er mere tilbøjelige til at udvikle indlærings vanskeligheder, og senere hen få problemer med at skabe tillids forhold til andre mennesker.

Dine børn vil altså være betydeligt ringere stillet end deres jævnaldrende hvis du ikke kommer ud af dit misbrug. Og de vil med meget stor sandsynlighed selv udvikle deres egne misbrug i løbet af teenager årene eller deres voksenliv.

alkoholbehandling

Derfor bør du vise dig som en god rollemodel, og bryde den onde cirkel med en effektiv alkoholbehandling. Dine børn skal have mulighed for at vælge misbruget fra. Og denne mulighed kan du give dem hvis du gennemgår et afvænnings forløb som kan gøre kål på dit eget afhængigheds betingede misbrug.

Få en alkoholbehandling med sideløbende familieforløb hos Behandlingscenter Stien

Behandlingscenter Stien tilbyder, foruden effektive og intensive alkohol behandlings forløb, hjælp til de familiemedlemmer som er ramt af misbrug. Det betyder at dine børn og din kæreste eller ægtefælle kan få hjælp og støtte mens du selv gennemgår din misbrugsbehandling. Dette vil styrke familiens sammenhængskraft og være med til at forhindre at dit misbrug går i arv.

Klik ind og læs mere om afvænning med familieforløb hos Behandlingscenter Stien på behandlingscenter-stien.dk.

More articles