Billig hosting på dansk webhotel

16 September 2021 Astrid Pedersen

editorial

Hvis du leder efter billig og sikker hosting af virksomhedens hjemmeside eller webshop, kan du med fordel vælge et webhotel. Med et webhotel får du billig hosting af websites og online shops uden selv at skulle bekymre dig om alt det praktiske. Det sørger din udbyder nemlig for – og alt hvad du skal gøre er at vedligeholde indholdet på dit eget website.

Hvem kan have gavn af et webhotel?

En webhotel løsning egner sig især til dig som skal bruge et website eller en hjemmeside til en virksomhed uden at have i titusindvis af daglige besøgende eller den helt store interaktion.

Langt de fleste danske hosting udbydere kan tilbyde webhotel pakker som matcher den mindre virksomheds behov. Og det til ganske rimelige priser.

Det betyder at du ikke selv skal ud og købe web servere til formålet. Du skal ikke selv bekoste server software og opdatering af dette. Du skal ikke have servere stående og køre i døgndrift – og du skal aldrig være bekymret for hvorvidt serveren bliver hacket, bryder sammen, eller får virus.

En kompetent udbyder af hosting løsninger sørger selvfølgelig for at de servere, som anvendes i forbindelse med hosting af kundernes websites, email konti og databaser, altid er opdateret ed det seneste sikkerheds software.

Samtidig vil effektive failover systemer og ekstra servere til backup sikre dine data i tilfælde af nedbrud. På den måde er dit website beskyttet mod hacking, virus og server nedbrud – og nedetiden er samtidig minimal.

Andre fordele ved at benytte et webhotel

Foruden disse indlysende fordele vil du med et webhotel have adgang til det der kaldes one click installation af cms (Content Management System) efter eget valg så du selv kan bygge dit website – for eksempel WordPress, Joomla, Magento eller Drupal. Læs mere om webhoteller i Danmark på https://webhotel-guiden.dk/ 

More articles