Botox læber til lave priser i København

08 October 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du ked af smalle læber eller en asymmetrisk mund? Så er der hjælp at hente hos en kosmetisk klinik. Her vil du nemlig kunne få en behandling som helt uden brug af knive eller bedøvelse kan give dig de læber du drømmer om.

Når du vælger at få forskønnet dine læber på en kosmetisk klinik kan du være sikker på at resultatet bliver smukt og naturligt. Behandling med filler og Botox er som regel ganske diskrete i deres udførelse, og virkningen som oftest midlertidig. Og med de rette virkemidler kan du få flotte, naturlige læber, hvilket er medvirkende til at give dit ansigt et harmonisk og ungdommeligt udseende.

Hvornår bruger man Botox til læber?

Måske tror du at læbe behandling og forskønnelse udelukkende foregår ved hjælp af fillers. Det er da også rigtig nok at fillers fortrinsvis anvendes i tilfælde hvor der skal ændres på læbernes facon, eller hvis man ønsker mere volumen i over eller underlæbe. Men faktisk bruges Botox ofte til at give et ændre udtryk omkring munden.

Med Botox kan du for eksempel fikse et gumme smil. Et gumme smil, eller tandkøds smil, er en tilstand hvor overlæben trækkes så højt op når man smiler at tandkødet over tænderne i overmunden blottes. Med Botox kan det lade sig gøre at sænke overlæben således at gummerne skjules når du smiler. Resultatet er ganske naturligt smukt, og holder i hele tre til fire måneder.

Hvis din overlæbe er meget indadvendt i en eller begge sider kan det også lade sig gøre at løfte den ved hjælp af Botox. Dette er som oftest et mere naturligt udseende alternativ til fillers, som udelukkende giver volumen. Og endelig kan en dygtig kosmetisk sygeplejerske ved hjælp af Botox løfte nedad vendte mundvige, så du får et mere smilende og imødekommende udtryk.

Du kan læse mere om Botox til læber his Inviocare på Inviocare.com

More articles