Design dine egne dobbelte terrassedøre

25 October 2021 Miranda Denise Rendboe

Personliggør dine døre til terrassen

Hos Klarvinduer finder du et udvalg af døre og vinduer. Du kan selv vælge, om du skal have taget de gamle døre ned og sat nye op af profesionelle, eller om du vil tage dette gør-det-selv-projekt i egen hånd. Vælger du at tage det i egen hånd, bliver du selvfølgelig hjulpet igennem processen fra start til slut. Du kan finde vejledninger inde på deres hjemmeside, helt fra opmåling til opsætning af de nye døre. Du får op til 40% rabat ved at handle gennem deres hjemmeside. Produkterne er stilfulde i skandinavisk design, en del af ekstraudstyret er også produceret i Skandinavien. 

Dobbelt Terrassedøre præcis, som du vil have dem

Det specielle ved Klarvinduer er, at du selv kan designe dine egne dobbelte terrassedøre. Du sætter selv målene ind, og der følger selvfølgelig en guide med, til hvordan du laver de rette opmålinger. Du vælger selv antallet af glasruder og fyldninger, samtidig er der alle de små detaljer, som du kan tilvælge, hvilket gør, at dørene bliver præcis, som du vil have dem. Du kan selv vælge den ud- og indvendige farve, om det kal være hvid, sort eller grå, eller om det skal være hvid udvendigt og grå indvendigt. 

Vælger du læsningen med aluminium og træ, så sparer du både tid og penge på vedligeholdelse. Du vælger selv, om døren skal være højre eller ventre udad- eller indadgående. Derudover kan du vælge, om grebet skal indeholde børnesikring, om der skal være udluftningsventil og hvilken glastype. Af glas kan du vælge alt fra normalt klart glas til solbeskyttende, støjdæmpende, ornament eller andre typer. Så bor du i et område med en del støj, kunne den støjdæmpende løsning være en idé, eller har du brug for mere privatliv, kunne det være en idé at vælge ornamenttypen. Sidder du eller dine børn meget i stuen, kunne solbeskyttelsesglasset eventuelt være en idé. 
Så hop ind på deres hjemside og få designet dine dobbelte terrassedøre.

More articles