Din krop fortjener en ordentlig seng

23 February 2023 Anna Marie Aggerholm
image

Du tilbringer cirka en tredjedel af dit liv i din seng, og derfor fortjener du kun det bedste

At investere i en seng af høj kvalitet er det bedste, du kan gøre for dig selv. Her skal du tilbringe mange timer af dit liv, og en stabil nattesøvn er vigtig for dit helbred og velbefindende.

Ikke nok med, at en seng skal være praktisk, den skal også være smuk at se på. Det er et møbel på lige fod med din sofa eller dit spisebord, selvom den står gemt lidt af vejen i soveværelset.

Kig efter høj kvalitet til lave priser

Som hovedregel følges pris og kvalitet ad. Du får, hvad du betaler for, er devisen. Men hvis du er opmærksom og følger med i, hvad der sker på markedet, kan du være heldig at falde over et kæmpe udvalg af luksus senge til gode priser.

 

Møbler i Hillerød / Senge / Showroom

 

Find den seng, der passer til dit behov og temperament. Her kommer en lille forklaring på de gængse modeller og typer, du kan finde på markedet:

Boxmadras

Alle kender en boxmadras seng. Den har som regel fulgt os fra teenageværelset og i den første selvstændige bolig. Det er kort sagt en madras med ben. Det betyder ikke, at der er gået på kompromis med komforten, og en boxmadras får i en medium, fast eller ekstra fast udgave.

Kontinentalseng

En smuk og moderne seng i et unikt design. Modellen fås i en full-cover udgave eller i en sandwich udgave. Denne type seng er lavet med et ekstra sæt fjedre, så komforten bliver endnu højere. Her er der tale om en rigtig luksus seng.

Elevationsseng

I en elevationsseng kan du hæve og sænke hoved- og fodgærde efter behov for at få en bedre komfort. Du får virkelig følelsen af at ligge i en luksus seng, når du kan gøre lige, hvad du har lyst til. Indret din seng efter, om du skal læse, se TV, spise morgenmad eller noget helt fjerde.

Velour seng

Det smukke materiale, velour, danner basis for en meget smuk og luksuriøs seng. Mange andre steder i modeindustrien vinder velour frem, og det er derfor sengen til dig, der vil være med på moden og have en moderne seng.

Fløjlsseng

Materialet har en smuk og riflet struktur, der kan fås i de samme smukke farver som velour. En fløjlsseng er virkelig lækker og emmer af luksus i soveværelset.

More articles