Dine lamper er en vigtig del af din indretning – brug tid og penge på dem

18 May 2018 Emilie Jacobsen

editorial

Mange af os tager vores lamper for givet. Vi har dem selvfølgelig, for at de kan give os noget lys, men vi bruger derudover ikke meget tid på at tænke over dem. Det er dog rigtig ærgerligt. Dine lamper er nemlig en vigtig del af din indretning. Det er derfor en god ide for dig, at du bruger både tid og penge på at finde de helt rigtige, så du kan få et flot og sammenhængende hjem.

Man siger om en kvinde, at hun bør bruge i hvert fald 20 % af sit tøjbudget på bh’er. Den rigtige bh er med til at give hende den helt rigtige holdning og kropsform, hvilket gør, at alt hendes tøj kommer til at se langt bedre ud med den rette bh indenunder.

Sådan er det også med lamper. Du bør bruge i hvert fald 20 % af dit indretningsbudget på at vælge de helt rigtige lamper. Når dit hjem bliver belyst på den rigtige måde, kommer det til at fungere meget bedre. Dine øvrige møbler ser pænere ud, og lamperne i sig selv er med til at gøre, at du virkelig får et hjem, der er flot og indbydende.

Hvis du nu sidder og kigger på dine lamper og tænker, at de da godt kunne trænge til at blive skiftet ud, kan det være en god ide for dig, at du går ind på en webshop som andlight.dk. Der har de et stort udvalg af forskellige lamper. Det er med til at gøre, at du kan de helt rigtige både i forhold til behov og i forhold til stil. 

Dit behov bør selvfølgelig altid komme forud for stilen. Hvis du har brug for en loftslampe, nytter det ikke, at du køber tre bordlamper. De vil aldrig kunne give den samme form for lys, som en loftslampe kan.  

More articles