Elsker du også at gå på restaurant?

27 November 2018 admin

editorial

Det er skønt at gå på restaurant

Du kender garanteret følelsen af, at du har lyst til at forkæle dig selv, og én du holder af. I har haft en travl uge, og nu er det endelig weekend. Hele ugen har I lige akkurat haft tid til at lave aftensmad, når I kom hjem, eller også har den stået på en færdigret.

Men nu skal I være gode ved jer selv, og derfor har I bestemt jer for, at gå ud på en hyggelig restaurant med lækker mad. I skal blot sætte jer bords, vælge lige det I har lyst til at spise, og nyde at det hele bliver serveret for jer.

Med andre ord er det ren forkælelse.

Hvad med en rigtig god bøf? 

En lækker bøf har altid været et stort hit. Du får den stegt ligesom du foretrækker det, og nyder den med dit yndlingstilbehør og en god sauce. Og så naturligvis en kraftig rødvin som står godt til oksekød.

Nogle er til en bøf, som er meget rød indeni, mens andre foretrækker den medium stegt, hvilket vil sige at bøffen er rød i midten. 

Og med hensyn til saucen, så er bearnaise ofte et godt valg. Den er nærmest skabt til lækkert oksekød.

Ringsted har et rigtig godt bøfhus 

Hvis du bor sådan ca. midt på Sjælland, så skal du være glad, for så behøver du absolut ikke at tage til København for at finde en god restaurant.

Der ligger nemlig en rigtig god restaurant i Ringsted, som hedder Ferdinands Bøfhus. Du finder en præsentation af restauranten på dette link:https://ferdinands.dk/. De serverer de lækreste bøffer af det allerbedste oksøkød. Og de har også nogle gode forretter og desserter.

Bestil bord allerede i dag, og få en god madoplevelse. Og husk, at du også slipper for opvasken derhjemme.

 

More articles