Få den bedste behandling hos professionel damefrisør i Valby

15 January 2020 Astrid Pedersen
Få den bedste behandling hos professionel damefrisør i Valby

Det kan godt være svært at holde sit hår sundt, elastisk og glansfuldt – især når det først har taget skade. Varmen fra styling redskaber samt kemiske produkter virker alle udtørrende på håret. Men hvad skal man gøre, hvis man ønsker at få sit sunde og skinnende hår igen?  

Få den bedste behandling hos en professionel frisør

Du bør, hvis du ønsker at passe på dit hår, således afholde dig fra at anvende skrappe kemiske produkter – såvel styling produkter som hårfarve eller permanent væske – i dit hår. De produkter, som du køber til privat brug hos materialisten eller i supermarkedet, er desværre ofte direkte skadelige for håret og for hovedbunden. Og du skal give dit hår en pause fra hårtørreren, krøllejernet og glattejernet, hvis du ikke ønsker at gøre yderligere skade på dit hår.

Der ud over kan du med fordel opsøge en faglært frisør, som ved hjælp af de rette hjælpemidler kan genskabe den glans og blødhed, som kendetegner et sundt hår.

Frisør Capaldi har specialiseret sig i hår behandlinger med de bedste produkter, som passer præcis til dit hår. De dygtige og erfarne frisører hos Frisør Capaldi har stor ekspertise i at vurdere dit hårs type, tilstand og beskaffenhed – og i at vælge de produkter, som passer hertil, lige fra shampoo og balsam og til øvrige pleje og styling produkter.

Du vil kunne nyde godt af resultatet i lang tid efter endt behandling – og med regelmæssige dybdegående behandlinger vil du opnå et holdbart resultat, da håret ikke blot repareres, men også beskyttes mod påvirkninger udefra. Du kan også vælge selv at bruge de lækre produkter derhjemme mellem behandlingerne, og således selv holde resultatet ved lige.

Det kan således anbefales, at du vælger udelukkende at lade dit hår behandle hos en rigtig frisør. Frisør Capaldi er din damefrisør i Valby – du kan bestille tid på capaldi.dk

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

More articles