Få den bedste tandbehandling hos din tandlæge i Bagsværd

21 January 2021 Astrid Pedersen

editorial

Har du husket dit årlige tandlæge besøg i 2020? Hvis ikke bør du indlede 2021 med at booke et besøg hos din lokale tandlæge og få tænder og tandkød set efter i sømmene.

Jeg har ikke råd til at gå til tandlæge

Måske synes du det er dyrt at gå til tandlæge en til to gange om året. Men her skal du tænke på at de få hundrede kroner du giver for et tand eftersyn samt rensning af tænderne faktisk er ret godt givet ud.

Når du sætter dig i tandlægens stol og gaber op giver du nemlig din tandlæge en helt unik chance for at forebygge alvorlige tandsygdomme eller lidelser i tænder og i tandkød. Din tandlæge vil nemlig være den der er allerbedst rustet til at spotte eventuelle ansatser til eksempelvis abscesser i gummerne, betændelse i tandkødet, eller huller i tænderne (også kaldet karies).

Samtidig vil tandlægen hurtigt kunne se om dit tandkød udviser forstadier til den frygtede sygdom parodontose, og derpå sætte en forebyggende behandling i værk. Denne kan for eksempel bestå i en dybderensning af dine tandkøds lommer på jævnlig basis således at udviklingen standses, og du kan bevare dit pæne og sunde tandkød. Og samtidig vil du spare mange penge på dyre og smertefulde behandlinger som skal udføres når skaden allerede er sket.

Få en god pris på tandrensning og eftersyn hos din lokale tandlæge i Bagsværd

Er du bosiddende i området omkring Herlev, Bagsværd eller Søborg kan du med fordel benytte den velrenommerede tandlæge klinik Tandlægerne Søborg. Hos Tandlægerne Søborg får du ikke blot en super professionel behandling med alt det mest moderne klinik udstyr. Du får også din behandling til nogle af markedets mest kundevenlige priser.

Du kan læse mere om Tandlægerne Søborg og booke tid til dit årlige tand eftersyn online på hjemmesiden tandlaegernesoeborg.dk

More articles