Få en bedre have med en havemand

25 February 2020 Lotte Hindsberg

editorial

Der kan være mange gode årsager til, at det kan være en god ide at have en havemand. Det kan være mangel på tid, at man ikke længere har kræfter til at ordne den som du gerne vil have haven eller du er helt ny og gerne vil have hjælp til at få haven, præcis som du syntes den skal være og du gerne vil have hjælp til at få købt de rigtige blomster og planter, som passer til haven. Bor du i området omkring Høje-taastrup, kan du søge efter en havemand i Høje-taastrup. 

Få hjælp til haven

Er kræfterne ikke så mange som de har været. Det kan være at du er blevet ældre eller er blevet syg kan en havemand være en løsning. Enten til at tage det hårde arbejde som græsslåning og hækkeklipning eller til at lave haven om så den er nemmere at passe. Det kan være at nedlægge nogle bede og klippe buske og træer ned, så der er mindre at lave og den bliver nemmere at holde.

Det samme kan gøre sig gældende, hvis du har fået en ny have og gerne vil undgå at skulle købe nye planter igen og igen fordi du ikke har den rigtige viden om, hvilken jord de skal stå i eller om de skal have sol eller skygge. Ved at få en havemand til at hjælpe dig kan du fra starten få din have som du gerne vil have den og du kan få havemanden til at lave dine bede, som du gerne vil have dem. 

Det er også en rigtig god ide at få din havemand til at klippe dine træer ned, så der ikke kommer blade og kviste ned på dit tag. Blade og slam stopper dine tagrender og gør det svært for regnvand at finde vej ned til kloakkerne. 

More articles