Få rådgivning når du skal købe bolig hos en boligadvokat

01 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

I forbindelse med en bolig handel er det meget vigtigt, at du som køber får adgang til sober og uvildig rådgivning omkring dit forestående købe. Denne form for rådgivning får du bedst hos en dygtig og erfaren boligadvokat.

Hvorfor bruge penge på en boligadvokat?

Der er mange udgifter forbundet med det at købe bolig. Måske tænker du, at du gerne vil spare nogle af dem væk – og ud fra den devise er der desværre mange, som fravælger den juridiske rådgivning i forbindelse med boligkøbet. Dette er rigtig ærgerligt. Det kan nemlig godt vise sig at være en rigtig dyr beslutning.

Når du står for at skulle købe bolig, vil du som noget af det første møde en ejendomsmægler. Du vil som regel komme i kontakt med en ejendomsmægler, når du bestiller salgs opstillingen på en interessant bolig, eller hvis du tilmelder dig et åbent hus arrangement eller booker en fremvisning af pågældende hus eller lejlighed.

Din ejendomsmægler virker måske som en rigtig sød og ærlig person, som har de bedste intentioner, og som oprigtigt ønsker at matche dig med den perfekte bolig. Men tag endelig ikke fejl. Ejendomsmægleren er sælgers mand. En ejendomsmægler tjener nemlig alle sine penge ved at købe og sælge boliger. Derfor vil han eller hun typisk have interesse i at sælge så mange boliger inden for kortest mulig tid – og gerne til så høj en salgspris som overhovedet muligt.

For dig betyder dette, at du skal regne med selv at opsøge relevant og kritisk information om din nye bolig. Din ejendomsmægler vil nemlig ikke give dig flere informationer end hvad han eller hun er forpligtet til ifølge loven. Og så kan du hurtigt komme til at gå glip af vigtig information vedrørende forhold, som kunne påvirke din beslutning om et køb.

Du kan finde din boligadvokat online på eboligadvokat.dk

More articles