Få styr på bisserne hos din lokale tandlæge

04 June 2021 Astrid Pedersen

editorial

Det er vigtigt, at du passer dine tandlægebesøg. I hvert fald hvis du ønsker at bevare dit blivende tandsæt smukt og funktionelt resten af livet igennem. Sammen med daglig tandbørstning og rensning med tandtråd er dine tandlæge besøg vigtige faktorer, når det gælder om forebyggelse af skader på tænderne eller sygdomme i tænder og tandkød.

Derfor bør du besøge din lokale tandlæge mindst en gang om året. Og bor du i Vejen kan du for eksempel vælge Tandlæge Tove Klose.

Hvorfor skal jeg vælge Tandlæge Tove Klose som min tandlæge i Vejen?

Er du bosat eller er din arbejdsplads beliggende i Vejen, Kolding, Christiansfeld eller nærmeste omegn, er det en stor fordel at vælge en tandlæge med klinik i netop dette område. På den måde slipper du for at skulle transportere dig selv så langt når du skal besøge din tandlæge. Og så er det nemmere at overholde aftalerne om kontrol og tandrens.

I Vejen finder du Tandlæge Tove Klose – en velrenommeret tandlægeklinik med et fast sammentømret team af dygtige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Tandlæge Tove Klose står klar til at hjælpe dig med såvel rutinemæssigt eftersyn og rensning af tænderne som med mere komplicerede behandlinger.

Hos Tandlæge Tove Klose kan du få hjælp til alt fra udtrækning eller kirurgisk fjernelse af visdomstænder til fyldninger, kunstig tandkrone eller tandimplantat. Tandlæge Tove Klose hjælper også gerne med mere kosmetiske eller æstetiske behandlinger så som blegning af tænder eller tandregulering med bøjle. Og du kan selvfølgelig altid få hjælp til forebyggelse af karies og parodontose i forbindelse med dine årlige eller halv årlige tandlæge besøg.

Hvis du ønsker yderligere information om Tandlæge Tove Klose kan du altid tjekke klinikkens hjemmeside. Her kan du læse mere om Tandlæge Tove Kloses ydelser og booke tid til en indledende konsultation. Klik ind på http://tandlaegetoveklose.dk/ og bliv klogere.

More articles