Find dygtig massør online

07 February 2019 Astrid Pedersen
Find dygtig massør online

Massage er for de fleste forbundet med wellness og luksus. Men vidste du, at massage er helsebringende på rigtig mange planer, og ikke blot er ren nydelse? Faktisk kan massage hjælpe dig med mange flere problemer end blot at gøre dig afslappet. Du kan selvfølgelig sagtens vælge at lade dig nøje med en decideret wellness massage, som er hyggelig og behagelig. Men med en ægte, professionel massage behandling ved en erfaren og dygtig massør, kan du faktisk opnå store helbredsmæssige fordele – ud over den rene afslapning og det skønne velvære.

Fysiurgisk massage – når musklerne er spændte og ømme

Hvis du, som mange andre danskere, tilbringer din arbejdsdag bøjet over et tastatur, er der stor sandsynlighed for, at du har oplevet – og måske med jævne mellemrum oplever – problemer med ryg, lænd, skuldre, nakke eller overarme. Dette skyldes spændinger, opstået som følge af en uhensigtsmæssig og unaturlig arbejdsstilling.

Disse spændinger kan trække din ryg og nakke skæve, og samtidig medføre smertefulde myoser i musklerne. Døjer du med følgevirkninger af muskelspændinger, for eksempel spændingshovedpine, kan du få stor glæde af regelmæssig fysiurgisk massage. Fysiurgisk massage arbejder i dybden med musklerne ved hjælp af særlige strøg og tryk, og stimulerer blodomløbet i muskelvævet, således at spændinger løsnes op, og affaldsstoffer transporteres væk.

Bindevævsmassage – når smidigheden skal styrkes

Ved bindevævsmassage – eller deep tissue massage – bearbejdes kroppens bindevæv, også kaldet fasciae. Bindevævet omslutter musklerne som en hinde, og når man manipulerer bindevævet, opnår man større smidighed, og dermed øget bevægelighed. Denne smidighed ansporer kroppen til at holde en korrekt og sund postur, og støtter musklerne i deres arbejde. Hos Kaatsu Massage finder du udelukkende uddannede massører med stor erfaring inden for behandling af ømme og stive muskler. Du kan læse mere om de forskellige typer behandling på https://kaatsumassage.dk/ 

More articles