Find et smukt og unikt sildebensbord

01 April 2021 Camilla Skøtt

editorial

Leder du efter et håndlavet sildebensbord, der er produceret i Danmark af uddannede møbelsnedkere? Så læs med her, hvor vi guider dig til et af de bedste steder at finde netop det.

Det er aldrig helt let at finde ud af, hvor man skal købe sine ting henne. Skal man bruge mange tusinde kroner, virker det pludselig endnu sværere, fordi konsekvensen er større, hvis man vælger forkert.

Skal du finde et flot sildebensbord, kan du med fordel kigge her: https://fynsksnedkeri.dk/collections/sildebensborde

Hos Fynsk Snedkeri har de nemlig specialiseret sig i sildebensborde. Hver eneste stav har sit eget unikke mønster, og for at sikre den høje kvalitet hele vejen rundt, lægges de i hånden. Det giver et unikt resultat, hvor ikke to borde er ens, og hvem vil ikke gerne have et unikt møbel?

Fynsk snedkeri på Sjælland

Virksomheden bag de flotte sildebensborde kalder sig for Fynsk Snedkeri, men det er i og for sig lidt misvisende, hvis du er på jagt efter et sted, hvor du kan se deres borde – de holder nemlig til på Frederiksberg på Sjælland.

Fordelen ved at vælge en løsning herfra er blandt andet, at du kan være med til at definere målene på dit bord. Møbelsnedkeriet arbejder nemlig kun med standardmål i den forstand, at bredden på bordet er defineret – men længden bestemmer du selv. Vil du selv bestemme dele, er det også en mulighed – om end det naturligvis koster lidt mere. I så fald kan du prøve deres design-selv funktion, hvor du kan vælge både bredde og længde, ligesom du kan vælge mellem lys og mørk eg.

De individuelle tilpasningsmuligheder er perfekte for dig, der ikke er vild med standardløsninger, og som gerne vil være helt sikker på, at bordet matcher den resterende indretning – og som rent praktisk kan være i det rum, det skal stå i.

More articles