Gode råd til et flot smil

18 May 2020 Cecilie Mortensen

editorial

Er der noget så fint, som et flot smil? Nej, vel? Et flot smil kan nemlig også være med til at løfte en hver kvinde eller mands selvtillid. Derfor er der også alle gode grunde til at passe godt på tænderne – der er nemlig flere ting, man selv kan gøre for at holde dem pæne. 

For det første så er det nødvendigt, at man mindst to gange om dagen børster tænderne. Og når man børster dem, så skal man gerne give sig god tid. Det er nemlig med at få alle de bakterier væk, som måtte sætte sig i tænderne. Det er nemlig disse bakterier, som kan være med til, at man får huller. 

Tandtråd er også en af de ting, man gerne skal bruge dagligt. Der er nemlig mange steder, hvor tandbørsten ikke helt kan nå ind – og her er tandtråden glimrende at bruge. Hold derfor mellemrummene mellem tænderne rene gennem tandtråd.

Der er desuden mange forskellige drikkevarer, som indeholder meget sukker og syre, som kan være ekstra hårde for tænderne. Det kan derfor være en idé, at man tænker over sit indtag af søde læskedrikke, når de er rige på sukker. 

En anden ting som er godt givet ud, er en regelmæssig tur til tandlægen. Det er nemlig en god måde, man kan få gennemgået tænderne på. Her kan tandlægen også fortælle, hvordan det går med ens tænder, og om der er ting, der gerne snart skal ordnes. Prioriter derfor gerne tandeftersynet jævnligt, så der ikke går for lang tid mellem hvert tandlæge besøg. 

Få tandeftersynet på Amager

Man kan komme i rigtig gode hænder, når man får sit tandeftersyn hos en tandlæge på Amager. Det er bare med at søge efter de lokale tandlæger, der finde i området, når tiden er inde til at få tjekket tænderne. 

More articles