Gode telte til ethvert eventyr

04 November 2019 Signe Hansen

editorial

Du kender helt sikkert følelsen af at vandre og befinde dig i det fri. Måske er turen gået til klipperne i Europa denne gang, eller til den engelske vestkyst. Måske er du blevet hjemme i det dejlige danske sommervejr og vandre rundt langs hærvejen. Uanset, hvor turen går hen er vandring og friluftsliv et skønt og fornøjeligt eventyr, som kan nydes alene, med venner, kæreste eller med hele familien.

Uanset hvor turen er gået hen denne gang, er der en virkelig essentiel og vigtig del af vandringen som er alfa omega for om det bliver den dejlige tur, som du har håbet på og planlagt: nemlig søvnen. 

Når man skal gå ude mange kilometer er det utroligt vigtigt at være veludhvilet. Det gør turen sjovere og mere behagelig. Derfor er det også vigtigt med den rette skærmen for vind og vejr.

Her kommer ScandiHills.dk ind i billedet. De er en professionel og kompetent friluftsbutik, der har hjemme i Aalborg, og som med garanti har lige præcis det telt, du står og mangler til dit næste vandrereventyr.

ScandiHills.dk udbyder et stort udvalg af telte. Du kan få telte til kun dig selv eller til hele familien, og de har telte til enhver situation.

De forhandler mærker som Coleman, High Peak og Urban Outdoor. Der er stor forskel på telte, men modellerne leverer med deres forseglede og vandtætte syninger, ventilationsåbninger og fortelte, hvor der er plads til både bagage og afslapning.

Om du kun leder efter et telt eller skal opdatere alt dit udstyr til friluftsliv kan ScandiHills.dk hjælpe dig. Du har mulighed for både at bestille online og at komme ned og kigge i deres fysisk butik i Aalborg.  

ScandiHills.dk kan helt sikkert hjælpe dig med at finde præcis det telt, som du står og leder efter, så du kan komme godt afsted på dit næste eventyr.

More articles