Gør badekarret flot igen med en professionel re-emaljering

14 April 2020 Astrid Pedersen
image

editorial

Er din bolig i besiddelse af et gammelt badekar, som du overvejer at smide ud? Så bør du tøve en kende. Dit badekar kan faktisk være et aktiv for dit hus eller for din lejlighed, også selv om det fremstår lidt slidt i bunden. Dette skyldes nemlig højst sandsynligt blot lidt slid på badekarrets emalje – og så længe der ikke er dybe skader eller revner i badekarret, kan emaljen faktisk godt blive rigtig pæn igen.

Det kræver blot en re-emaljering af badekar, ved hvilken badekarret renses og slibes, og en ny emalje påføres. Hvis du vælger at lade badekarret emaljere i stedet for at smide det ud, har du skabt de bedste rammer for en hyggelig hjemme spa. Og skulle du på et tidspunkt begynde at overveje at sælge dit hus, kan du glæde dig over, at det er noget mane – især yngre – bolig købere vægter højt.

Er re-emaljering af badekar dyrt?

Det er ikke dyrt at få re-emaljeret sit badekar – i hvert fald ikke hvis man sammenligner med prisen på et nyt badekar. Skal du først i gang med at skrotte det gamle badekar, skal dette først og fremmest ud af dit badeværelse.

Er der tale om et indbygget badekar, skal soklen først brydes ned, inden dit badekar kan fjernes og bortskaffes. Dette kan i sig selv være en omstændelig affære, især hvis du bor i etage byggeri uden elevator, og ikke er i besiddelse af en kassevogn, en varevogn, eller en personbil med hænger træk.

Dernæst skal et nyt badekar indkøbes, hvilket heller ikke er helt billigt, og installeres hvilket indebærer opmuring af den nedbrudte sokkel. Vælger du i stedet re-emaljering af badekar, kan du få dit gamle badekar til at stå som nyt i løbet af ganske få timer. Og efter et døgn kan du tage bad i dit flotte og skinnende badekar, ganske som før.

Du kan få den bedste re-emaljering af badekar pris på badekarsmaler.dk

More articles