Hold dit firmaarrangement på et ægte gods

20 July 2021 Astrid Pedersen

editorial

Mangler du et sted at afholde dit næste firma arrangement? Så bør du, såfremt dit arrangement skal foregå på Sjælland, overveje Sonnerupgaard Gods.

Sonnerupgaard Gods – et stykke Danmarkshistorie

Sonnerupgaard Gods er et historisk dansk gods i særklasse. Med sin naturskønne beliggenhed midt i Fjordlandet – en af Danmarks smukkeste nationalparker – har Sonnerupgaard Gods rigtig meget at byde på når det kommer til sceneri.

Godset er omgivet af grønne marker og enge, dybe skove og de smukkeste midtsjællandske landskaber. Og når du befinder dig på i de flotte bygninger kan du virkelig mærke historiens vingesus.

De bedste lokaler på Sonnerupgaard Gods

Det smukke, gamle gods er blevet sat i stand fra ende til anden. Renoveringen er sket på skånsom vis med respekt for godsets historie og arkitektur. Såvel hovedbygning som staldbygninger og lader har været igennem en omfattende istandsættelse som har sikret at disse nu kan fungere som selskabslokaler og auditorier.

Du og dine gæster vil kunne nyde den gode akutstik og det behagelige indeklima såvel som det nyeste AV udstyr og ditto møde faciliteter. Og så er der masser at tage sig til når kurset eller seminaret er overstået.

Spændende aktiviteter på Sonnerupgaard Gods

Foruden de smukke lokaler kan Sonnerupgaard Gods nemlig også tilbyde diverseaktiviteter som egner sig perfekt til dit teambuilding events.

I vil kunne more jer med at løse gåder, kaste med økser, eller tage del i andre fysiske eller mentale udfordringer. Du og din arbejdsgruppe vil kunne udvikle jeres evner til samarbejde og samtidig have det sjovt. Og så vil I selvfølgelig kunne afslutte dagen med et brag af en fest hvor Sonnerupgaard Gods trakterer med såvel bespisning som med drikkevarer aftenen – og natten – lang.

Hvis du er interesseret i at booke lokaler på Sonnerupgaard Gods kan du klikke ind på hjemmesiden sonnerupgaard.dk og få mere information.

More articles