Hvad du skal vide inden du lejer en campingvogn

26 August 2021 Steffen Hansen

editorial

Udlejning af campingvogne er blevet en god forretning, i takt med at befolkningen har fået øjnene op for at overnatte i naturen, og tilbringe deres ferier på campingpladser. Især blandt ældre og børnefamilier, er det blevet populært at leje en campingvogn og tage et par uger på en campingplads og nyde den fred og ro der findes der. Men hvad skal man vide inden man lejer en campingvogn? 

Find ud af hvad dit behov er

Er det bare dig og din partner der skal på campingferie, så er der ingen grund til at leje den største campingvogn man kan finde. Find derfor ud af hvad dit behov er, inden du skriver under på en lejekontrakt. Skal du bare bruge campingvognen til at sove i, eller skal den fungere som et hjem under din ferie, så er det en god idé at finde ud af hvilke slags campingvogne der findes, der kan dække dette behov.

Sørg for at forsikringen dækker

Det er ikke alle der er vant til at køre med en campingvogn efter deres bil, så det er en god idé at finde ud hvordan man er forsikret, hvis uheldet skulle være ude. Det kan være din egen forsikring dækker, men hvis den ikke gør, så sørg for at tilkøbe en forsikring, enten ved udlejeren, eller ved at kontakte dit forsikringsselskab. De fleste udlejere tilbyder tilkøb af forsikring, så det er ikke sikkert at det bliver nødvendigt at skulle til at udvide sine forsikringer, ved sit eget selskab.

Udlejning i hele landet

Det er muligt at leje en campingvogn i de fleste byer, så alt efter hvor stor efterspørgslen er, skulle det være muligt at leje en campingvogn i din hjemby.
Leder du efter udlejning af campingvogn i Nordjylland, så er der derfor masser af muligheder for at finde en campingvogn, der dækker dit præcise behov. 

More articles