Hvor længe skal man holde fast i den investering?

07 January 2021 Anders Lundtang Hansen

editorial

Rigtig mange mennesker ville nok ønske, at de kunne rejse tilbage i tiden og investere i nogle billige aktier hos nogle firmaer, der så senere gik hen og blev store, så aktierne også steg i værdi.

Dog ville det nok give den modsatte effekt, hvis der pludselig var mange, der købte de samme aktier.

Men i mange tilfælde giver man faktisk aktier i firmaet til nogle ansatte, og nogle investorer sætter deres penge i et firma i den forhåbning, at de kommer til at stige i værdi, og så ejer de en del af firmaet via de aktier.

Det er jo også det lidt spændende ved at investere, at man ikke ved, om det giver afkast eller ej, selvom man da håber på, at der kommer afkast.

Men hvis der altid gjorde det lige meget hvad, så ville der nok ikke være meget at hente generelt, så derfor skal acceptere, at man ikke altid kan “vinde” på den front.

Brænder de aktier i din lomme?

De fleste har nok hørt skrækhistorier om, at mennesker har sat meget af deres formue i nogle aktier, og så krakker børsmarkedet, eller en virksomhed lukker, uden der er blevet meldt ud, at dette ville ske.

Så står man pludselig med nogle værdiløse aktier.

Der kan være mange ting, der er med til at påvirke, at ens aktier stiger og daler, men det vil vi ikke komme nærmere ind på her.

Men de fleste kender så også de omvendte og positive historier, hvor en person holdt fast i sine aktier eller havde glemt alt om dem i en virksomhed, som senere endte med at blive berømt og give godt med afkast.

Derfor skal man måske have is i maven angående den slags, men det kan være svært at regne ud, hvis man ikke er ferm på den front.

Læs mere her, så du kan få mere viden om emnet.

More articles