Hvor meget går du efter at fiske hver gang?

24 May 2022 Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle mennesker er det bare det hyggelige i at tage ned til en sø, ud til havet eller en flod med ens fiskegrej og se, om der skulle være bid.

Det giver en lille my af spænding, men når alt kommer til alt, så er det bare ens mentale frirum, hvor man kommer ud og er lidt i kontakt med naturen, så man kan mærke den på egen krop som en skarp kontrast til det indendørsliv, man har, når man er på arbejde, eller man slapper af om aftenen.

Så det handler ikke så meget om at få bid; nogle gange er det faktisk lidt irriterende, fordi det afbryder ens meditation eller mulighed for at slappe af.

Men selvfølgelig er der også de andre mere sportsfiskeriinteresserede, som der virkelig går efter, at der skal noget på krogen hver gang, og kommer man ikke hjem med det, man gik efter eller bare noget, så var det en skuffende fisketur.

fiskeri

Man vil næsten hellere lyve om, at man fangede noget, som man smed ud igen.

Man kan fange meget eller lidt på ens fisketur

Der er så også dem, der har sat sig for at fange en bestemt mængde, og det kan være mange slags af samme type fisk, så man kan spise dem derhjemme, fordi man har snakket om, at man godt gad prøve at fange ens egen mad, tilberede den og spise den.

Det kan så tage lidt tid, før man har heldet med sig; hvis det overhovedet lykkes den dag.

Så har man også dem, for hvem det handler om overlevelse, så man bare er glad for at fange noget, fordi man ikke har penge til mad, og det handler ikke så meget om, hvor meget man fanger, men at man trods alt kan fange noget, så man ikke går sulten i seng.

More articles