Hvordan vælger man den rette seat forhandler?

30 September 2021 admin

editorial

Køb af ny bil

Når du køber bil, er der nok mange, der vil anbefale dig, at du vælger en forhandler, som er eksperter i lige præcis din bil. Hvis du selvfølgelig køber den fra ny vel og mærke, for hvis du køber den brugt, er bil forhandler i princippet ikke ligeså vigtig fra start af. Men du kan ligeså godt holde øjne og ører åbne, for så snart, at den skal på værksted, er det godt at kende et værksted med lige præcis kompetencer indenfor dit bilmærkes felt. 

Dog er der mange om budet, og der er ingen tvivl om, at det kan være svært at vælge den helt rigtig forhandler. Hvis du for eksempel har købt en bil af mærker seat, skal du være på udkig efter en seat forhandler – sjovt nok – eller et autoriseret værksted, som i hvert fald huser et par eller to specialister indenfor dit område. 

Men hvad skal du være på udkig efter?

Det er ingen tvivl vigtigt at gå efter nogle, som har fået gode tredjeparts vurderinger, hvilket i daglige tale betyder: Anmeldelser, anmeldelser og atter anmeldelser. Overvej om der kan være en tendens i dét andre siger, som gør, at du måske vælger bilforhandleren fra i tilfælde af, at der er et mønster af dårlige kunder. Det kan også være, at de bliver rost for lige præcis en bestemt ydelse, som du måske også står og vil have særligt hjælp til – bum, vi har et match. 

Du kan også overveje bilforhandlerens åbningstider og lokation. Ligger forhandleren tæt på dig, og har de åbent alle dage eller kun nogle dage? En bil kan jo sagtens risikere at gå i stykker en søndag og her er det vigtigt, at du gør op med dig selv, om det for eksempel kunne være noget du skulle prioritere i valg af bil forhandler.

More articles