Hvorfor købe en laser skærer?

17 December 2019 Cecilie Mortensen

editorial

Laser skæring er en af de metoder, som er særligt effektive, når der skal skæres i f.eks. stålmaterialer. Her kan en laser skærer klare arbejdet hurtigt og effektivt, og så skærer den meget præcist. Der kan derfor også være god grund til at udstyre sig med sin egen laserskærer, hvis man i virksomheden har et løbende behov for at lave særlige udskæring i lidt hårdere materialer. Det kan også være materialer som metal, kobber, aluminium eller andet.

Hvorfor købe en laser skærer? 

Men hvilke andre gode grunde er der til at investere i en laser skærer? For det første så er det en teknologi, som kan klare arbejde i løbet af kort tid, hvorfor det også er effektivt. Derudover så er det en miljøvenlig metode, man bruger, når laser skæreren er i brug. Den kan nemlig klare arbejdet ved hjælp af en stråle, som dannes gennem elektricitet. Derudover så tager den kun lufttryk og beskyttende gas i brug, når laser skæreren er i arbejde. 

Hvis du har en produktionsvirksomhed, så har du med garanti investeret i en masse forskellige maskiner. Det betyder også, at man skal tænke over, og man har plads nok til at udstyre sig med mere. Med en laser skærer får man dog et kompakt design. Det betyder også, at den er nem at gøre til en del af virksomhedens setup.

Udover at kunne klare laser skæring, så kan den samtidig også hjælpe dig med at gravere. Du får derfor to funktioner samlet i en.

hvis du ønsker at udstyre din virksomhed med en sådan maskine til laser skæring, så er der alle gode grund til at kontakte Skovtex. Her finder du gode muligheder for at købe en med til din virksomhed. Her kan du også høre mere omkring de fordele der er ved at investere i netop denne skærer, når du har materialer, som skal skæres eller graveres i. 

More articles