Kom skimmelsvampen til livs

14 November 2019 Cecilie Mortensen

editorial

Hvis du bor i en ældre bolig eller har udfordringer med fugt, så kan der være god grund til at bestille en skimmelsamptest. Det er ikke atypisk, at der kan forekomme skimmelsvamp i boliger, særligt hvis der er fugt i dit hjem. Der vil også være stor sandsynlighed for at kunne spore skimmelsvamp, hvis der f.eks. har været en vandskade. I en bolig vil skimmelsvamp også kunne udvikle sig, hvis der er meget kondens på ens vinduer, så bliver der nemlig et ekstra fugtigt miljø, hvor svampene kan vokse. 

Derfor vil du måske også opleve, at der er mange udlejningsfirmaer, der ikke ønsker, at man tørrer sit vasketøj i lejligheden. Det kan nemlig være med til skabe et mere fugtigt indeklima.

 

Kom skimmelsvampen til livs

Hvis du opdager skimmelsvamp i din bolig eller på din arbejdsplads, så er der al god grund til at komme den til livs. Skimmelsvamp er nemlig usundt for indeklimaet og i kombination med fugt kan det være med til at give hovedpine, irriterede slimhinder, træthed med mere.

Udover at man løbende kan sørge for at lufte ud, bruge emhætten, holde ens hjem rent, lufte ud på badeværelset med mere, så kan du med fordel bestille en skimmelsvamptest, hvis du har mistanke om skimmelsvamp eller allerede har spottet det derhjemme. 

Med en skimmelsvamptest kan du få et overblik over omfanget af skimmelsvamp i dit hjem – det er nemlig ikke altid, at man kan spotte svampene alle steder. Du kan samtidig også få en rapport over, hvad der kan gøres ved det. Det kan være utrolig brugbart, hvis du ønsker at genskabe et godt indeklima i dit hjem. Man opholder sig nemlig inde i mange timer om dagen, og det er derfor også vigtigt, at luften man indånder er god. Du kan bestille en test på skimmelsvamptest.dk.

 

More articles