Kylling i karry – det velsmagende og næringsrige måltid

12 April 2019 Astrid Pedersen

editorial

Blandt de mange danske retter, som er blevet til ved inspiration fra det store udland, finder vi kylling i karry. Kylling i karry har ikke særligt meget med sit eksotiske ophav at gøre – karry som blandings krydderi er et udpræget vestligt fænomen, og en ret som kylling i karry når aldrig op på samme niveau af styrke. Til gengæld tilfører den milde variant af karry, som kan købes i ganske almindelige supermarkeder, såvel aroma som velsmag til den kendte og elskede ret. Og netop fordi retten ikke er så stærk og spicy, er kylling i karry et sikkert hit blandt børn såvel som voksne, unge såvel som gamle, på trods af sarte ganer og fint følende smagsløg.

Nem, hurtig og billig aftensmad med den klassiske kylling i karry

At kylling i karry samtidig hører til de retter, som er nemme at lave og billige at købe ind til, bidrager kun yderligere til rettens store popularitet rundt omkring i de danske hjem. Det kan godt være vanskeligt at få regnestykket til at gå op, når det handler om at finde den rette balance mellem tidsforbrug, næringsværdi og økonomi – men kylling i karry lever til fulde op til tidens krav om dagligdags mad, hvor prisen står mål med kvaliteten. Du vil hurtigt opdage, at kylling i karry bliver en rigtig favorit ved middagsbordet, selv om du ikke har brugt meget mere end en halv time på tilberedning.

Find opskrift på kylling i karry online

For at lave en lækker portion kylling i karry, skal du faktisk kun bruge ingredienser og krydderier, som du kan finde i et hvilket som helst supermarked. Du kan vælge at servere din kylling i karry med duftende jasmin eller basmati ris samt en stærk eller sød mango chutney.

Du kan finde den fulde opskrift på kylling i karry på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/23547/kylling-i-karry 

More articles