lad bedemanden hjælpe dig tilden bedste afsked

31 March 2020 Astrid Pedersen

editorial

Et dødsfald kommer aldrig belejligt. Selv om man mener sig forberedt på dødsfaldet – for eksempel hvis dette kommer som følge af lang tids sygdom – kan man aldrig helt være forberedt på de følelser som følger i dødsfaldets kølvand. Og midt i sorgen og savnet dukker pludselig en række opgaver op, som helst skal løses her og nu. Det drejer sig om opgørelse af arv og gæld, rydning af dødsbo, og så selvfølgelig selve begravelsen eller bisættelsen.

Hvem er Begravelse Roskilde?

Begravelse Roskilde er den lokale bedemand i Roskilde. Hos Begravelse Roskilde kan du være sikker på at få den rette service i forbindelse med begravelse og bisættelse samt en på én og samme tid empatisk og professionel behandling.

Begravelse Roskilde har mange års erfaring når det handler om at hjælpe efterlevende til en smuk og værdig afsked med deres afdøde pårørende. Du finder udelukkende dygtige og kompetente bedemænd hos Begravelse Roskilde, som sætter en stor ære i at lette så meget af den tunge byrde fra dine skuldre som overhovedet muligt.

Begravelse Roskilde er den bedemand i Roskilde med det største lokal kendskab, hvilket betyder, at du trygt kan overlade opgaver som inddrager lokal samfundet til Begravelse Roskilde. Det kan for eksempel være kontakten til den lokale præst og kirkekontoret tilhørende kirken i det sogn hvor den afdøde var bosat i løbet af sine sidste dage.

Bedemanden fra Begravelse Roskilde kender også til de omkring liggende kroer, restauranter, gæstgiverier eller forsamlings huse, som kan lægge lokaler til gravøl, frokost eller reception med kort varsel. Og så hjælper din bedemand i Roskilde selvfølgelig også gerne med formalia i forhold til ansøgning om og indhentning af begravelses hjælp fra kommunale instanser.

Hvis du ønsker at benytte Begravelse Roskilde i forbindelse med en nært forestående bisættelse eller begravelse, kan du kontakte bedemanden via hjemmesiden begravelseroskilde.dk

More articles