Mangler du en ven til at udføre tidsregistering?

10 July 2021 Johanne Hansen
image

editorial

Vagtplan eller fuldtid

Når man går på arbejde, er der vidt forskellige strukturer for, hvordan det hele skal forløbe sig. Det kan være, at du normalt bare fører en simpel vagtplan, hvilket især er relevant, hvis du er deltid. 

Det kan også være, at du kun har fuldtidsansatte, hvilket vil resultere i et fast beløb om måneden, uanset arbejdede timer. 

Hvis du i dine sabbatår eller i løbet af gymnasiet for eksempel har prøvet at arbejde i en butik, oplevede du nok, at der var et vist vagtskema, der skulle vedligeholdes. De fleste steder, var der en form for indtjekning og udtjekning kontra et naturligt vagtskema, hvilket også er mere højteknologisk og ano 2021. 

For let’s face it: En robot, der tjekker dig ind og ud, er guld værd. Måske har du en fast kollega eller kammerat, der udfører overblik over ung arbejdernes vagtplan? Spild af tid. Få en digital tidsregistrering – det gør både dit og dine medarbejders liv nemmere.

Fordele ved tidsregistrering: 

1: Du vil altid vide om lige præcis den specifikke kollega har været på arbejde, og hvornår han eller hun er gået igen. Du vil aldrig være i tvivl om udbetaling af timer og kan altid referere tilbage til maskinen ved eventuelle misforståelser. 

2: De fleste tidsregistrerings maskiner har for det meste også ansigts genkendelse på. Det betyder, at medarbejderen ikke behøves at taste kode. Det er både godt for glemsomheden men også godt for corona, da der er mindre smittespredende, når du ikke rører ved tastaturet. På den måde undgår du altså smittespredning på arbejdspladsen i højere grad, plus folk vil ikke ringe og ikke kunne huske deres koder – win win.

3: De fleste tidsregistreringer arbejder også fint sammen med kasket eller briller, og derfor vil I sjælendt opleve frustrationer, når det kommer til at skulle stemple ind eller ud.

More articles