Mundbind 3 lags i høj kvalitet – bestil dem online

31 July 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du blevet syg med influenza, forkølelse eller en luftvejs infektion – eller gør din allergi at du hoster eller nyser meget? Så bør du af hensyn til dine omgivelser iføre dig et trelags mundbind inden du bevæger dig ud i det offentlige rum.

Hvorfor benytte tre lags mundbind?

Når du står for at skulle vælge mundbind bør du se dig godt for. Du bør altid gå efter mundbind som er CE mærket efter standarden EN 14683:2019. Lever mundbind op til kravene for mærkning efter denne standard betyder det at de er godkendt såvel som medicinsk udstyr som til personlig anvendelse. 

Der ud over bør du vælge tre lags mundbind, som er fremstillet i moderne materialer og ikke indeholder glasfiber. Du kan for eksempel med fordel vælge de smarte engangs mundbind fra Testsmart, som har en høj filtrerings kapacitet og samtidig er særdeles åndbare.

Den lave vejrtræknings modstand gør at disse mundbind ikke hurtigt bliver klamme og fugtige – og dermed ubehagelige – at have på. Du kan sagens anvende det samme mundbind i flere timer, hvis du er nødt til at gå uden for en dør mens du stadig er syg eller i fare for at smitte andre. Dette er en stor fordel, idet du nok ikke har lyst til at bruge formuer på engangs mundbind som skal kasseres umiddelbart efter brug.

I denne sammenhæng er det også en stor fordel at mundbind fra Testsmart holder en særdeles rimelig pris – især hvis du bestiller mange ad gangen. Du kan købe mundbind fra Testsmart i æsker a 10, 20, 30, 40, 50 eller 100styk. Køber du en æske med 100 mundbind er stykprisen helt nede under syv kroner. Således kan du have en ganske fornuftig beholdning af mundbind hjemme uden at det vælter dit budget. Du kan bestille dine 3 lags mundbind online på https://www.testsmart.dk/artikler/sundhed-og-sygdomme/personlige-vaernemidler/hvad-er-et-mundbind-med-3-lags-beskyttelse/ 

More articles