Når man skal hjem fra en firmafest

13 December 2019 Anders Lundtang Hansen

editorial

Et godt udtryk hedder, at en plan er et godt udgangspunkt at afvige fra.

Det skal mest forstås som, at det er godt at lægge en plan, men man skal også være klar på, at det kan være nødvendigt at lægge en nødplan eller bare en plan B, som måske ender med at blive hovedplanen, fordi den viser sig at være bedre.

Dette bliver ofte nødvendigt, fordi man bliver opmærksom på, at nogle ting omkring en ændrer sig, som man ikke lige havde set komme, eller man måske selv får lyst til at noget andet, så man må tilpasse ens planer derefter.

Nogle af os mennesker er planlægningsdyr helt ned til det mindste, hvor vi ikke er så gode til at være mobile og omstille os, før vi har overvejet for og imod og vendt og drejet det i det uendeligt.

Så er der de andre typer, som mere tager tingene, som de kommer, og de kommer så måske for sent til arrangementer og videre, men de er bedre til at se ud af boksen og være lidt mere kreative.

Der er brug for alle den slags mennesker både i det sociale og på arbejdspladser.

Og angående arbejdspladser så kan det være, at disse forskellige typer er samlede til en firmafest, der af gode grunde er lidt mere løssluppen end en almindelig arbejdsdag.

Så har nogle måske på forhånd planlagt, at de skal hentes, at de tager cyklen hjem, hvis der ikke er så langt hjem, mens andre så igen måske ikke er helt sikre, men bare tager den, når det kommer.

Vi vil dog på det kraftigste anbefale, at man sørger for at have en eller anden idé om, hvordan du har tænkt dig at komme hjem, for du kan risikere, at der, hvor festen holdes, at alle tager hjem, mens du fester, og der så ikke kører noget offentligt – og dine venner og bekendte sover, så du ikke kan få et lift.

More articles