Nyd dine gyldne trægulve

04 April 2022 Lotte Hindsberg

editorial

Har du været så heldig at du har fået en bolig med trægulve ved du sikkert også at de med års mellemrum skal afslibes for at forsætte med at se smukke gyldne og varme ud. De fleste vælger at få slebet gulvene i forbindelse med en flytning fordi det er meget nemmere at få dem afslebet når boligen er tom.

Har du boet i boligen i så mange år at gulvet er begyndt at se grå og triste ud, har du flere muligheder. Du kan vælge at få afslebet et rum af gangen eller du kan vælge at tømme hele boligen og få det opbevaret i en container, imens du enten tager i sommerhus eller på ferie. Det gælder også gulvafslibning i Roskilde.

gulvafslibning roskilde

Find det rigtige firma til at slibe dine trægulve

Da der typisk går mange år imellem, at man skal have afslebet sine gulve. Derfor skal man som udgangspunkt starte på en frisk hvergang. Med mindre man er så heldig, at kende nogle, der lige har fået afslebet sine gulve. 

Det er en god ide at bede om et tilbud der også incl. behandling af gulvet. Dit nyafslebet gulv skal som udgangspunkt behandles mindst tre gange, før det ikke fungere som en svamp for skidt og snavs. Dit gulv skal have sæbe eller olie nok så det er mættet og det skal have tid til at sæben eller olien trænger ned i gulvet mellem hver behandling.

Efterfølgende er det en god ide at vaske det med jævne mellemrum. Det er klart nemmere at holde og vaske et gulv der er behandlet med olie, men man mister den varme og gyldne farve, som er kendetegnet trægulve. Det er en god ide aldrig at have udendørs sko på indendørs, da du dermed bringer en masse skidt og snavs ind i din boiig.

More articles