Nye døre kan gøre underværker for din bolig

17 september 2022 Camilla Sørensen

Mangler din bolig et løft? Er du i gang med en gennemgribende renovering, og er det tid til at kigge på dine døre? Nye døre kan gøre meget for helhedsindtrykket i dit hjem – men hvad skal du tænke over, inden du køber dem? Og hvor skal du købe dine nye døre?

Vi anbefaler Klarfönster, der fremstiller døre på mål på deres egen fabrik i Estland. Der er mange fordele ved at købe dine nye døre hos Klarfönster, inklusive deres prismatch og ti års garanti.

Hvilke overvejelse skal du gøre dig, inden du vælger nye døre?

Du skal tænke over materialer, design og hvor kraftig dørene skal være. KLAR tilbyder et stort udvalg af forskellige døre med forskellige egenskaber – det vigtigste er, at du finder nye døre, der passer til din boligs stil og behov. Men skal du vælge træ eller træ/alu? KLAR tilbyder begge muligheder – og hvis du er i tvivl, kan KLARs kundeservice altid hjælpe dig med at finde det rette valg.

Dörrar

Kan man selv montere indvendige døre?

Ja, på nettet finder du både instruktion og vejledning til montering af dine nye indvendige døre – men hvis du er i tvivl eller ønsker en professionel montage, så kan du altid hyre en tømrer. Det løber dog hurtigt op på den måde, og spørger du os, kan langt de fleste finde ud af at montere dørene selv.

Kig efter FSC mærket når du handler døre

Det er vigtigt at tænke på bæredygtighed, når du handler døre, og derfor kan du med fordel kigge efter FSC-mærket.

FSC står for Forest Stewardship Council og er en international, non-profit organisation, der arbejder for bæredygtig skovdrift. KLAR’s døre er FSC-certificeret – så du kan være sikker på, at KLAR tager miljøet alvorligt. Og det er jo rart at vide, når man køber ind.

Flere Nyheder