Organisationsudvikling og optimering af din virksomhed

21 July 2020 Athene Eriksen

editorial

Organisationsudvikling – Sådan sikrer du vækst i din virksomhed

Den moderne verden er i konstant udvikling, ikke mindst i erhvervssektoren. Konkurrenceelementet  bliver konstant større, som denne udvikling åbner op for nye døre og muligheder. For at være på forkant med dette og for at gøre din virksomhed så konkurrencedygtig som muligt, er det derfor vigtigt at have en forretningsstrategi, som stemmer overens med de mål som ønskes opnået. Organisationsudvikling holder dit firma relevant på markedet og indebærer en bevidst, planlagt og målrettet indsats.

Disse værktøjer og måder at anskue forretning på, giver mulighed for at fremsætte og implementere forandring, som vil sikre din virksomheds optimering. For at skabe den mest succesfulde forretning som muligt, er der forskellige faktorer som spiller ind: Er ledelsen den rette til at føre jeres visioner ud i livet?

Trives jeres medarbejdere under arbejdsforholdene og forbliver de loyale? Hvordan har jeres nuværende strategi fungeret op til nu? Alle disse spørgsmål er en vigtig del, af at drive en forretning i vækst og kan blive afgørende, for den fremtidige udvikling i din virksomhed. Vi har udviklet en serie af markedsledende analyseværktøjer, som kan give dig svar på dette.

Gennem disse analyser udvikler vi konkrete og håndterbare løsninger, som specificerer udviklingsområder og en plan for udførelsen af optimering. 

 

Da der er mange vigtige aspekter, som afgør udviklingen af et firma, kan vi bl.a. tilbyde kurser i følgende: 

• X-ray – Et ledelsesværktøj brugt som en såkaldt “scanning” af din virksomhed, som viser hvordan magtfordelingen er placeret, hvem beslutningstagerne er og hvordan kvaliteter såsom: kreativitet, handlekraft, energi og viden, er fordelt i virksomheden. 

• Forandringsledelse – Da de ansatte bærer disse ændringer ud i livet, bruges dette værktøj til at forene og inkludere medarbejdere i forandringsprocessen. 

• Robusthedskursus – Hvad vil robusthed egentlig sige i en virksomhed? Er det godt eller skidt, og kan dette videreudvikles? 

• Talentudvikling – Indentificerer og videreudvikler talenter i virksomheden. 

• Bestyrelseskursus – Et ledelsesværktøj som hjælper til at sætte fokus på strategier, udvikling og udfordringer. 

• Outplacement – Ruster de ansatte til de svære samtaler, som til tider vil være nødvendige.

• Fra gruppe til team – Øger kvaliteten af samarbejdet i din virksomhed. 

Alle disse ovennævnte kurser, vil være med til at sikre den øgede vækst i din virksomhed og skabe større trivsel blandt de ansatte. For information omkring dette eller andre kurser, vil du med fordel kunne se mere på Kjerulf og Partenere’s hjemmeside, hvor du vil finde mere information. 

More articles