Plads til alle dine ting

05 februar 2018 Christina Løvfall Hansen
Plads til alle dine ting

Har du brug for et få opbevaret nogle af dine ting i en kortere eller længere periode – måske i forbindelse med flytning? Så kan du med fordel læse med her, hvor jeg vil kigge nærmere på de mange fordele forbundet med at opbevare dine ting hos flyttefirmaet.dk. På deres lager er der plads til alle typer af opbevaring uanset om det er en campingvogn, bøger fra bogreolen eller sommertøjet, du skal have opbevaret.

 

Mange grunde til opbevaring

Der kan være mange grunde til, at du har brug for at få opmagasineret nogle af dine ting. Måske skal du udstationeres i et andet land, hvorfor det er nødvendigt at pakke dit indbo ned og opmagasinere det, så du kan fremleje din lejlighed eller dit hus i en periode. Det kan også være, at du simpelthen har alt for mange ting derhjemme, men ikke nænner at smide dem ud eller sælge dem – i så fald kan en opbevaring på et lager også være løsningen på dine bekymringer.

 

Ned- og udpakningsservice

Hos flyttefirmaet.dk kan man også gøre brug af deres ekstraordinære ned- og udpakningsservice. Deres professionelle pakmestre kan med deres erfaring få dit indbo stablet sikkert og pladsbesparende, hvilket på den lange bane sparer dig for en masse penge., da det ikke fylder så meget ved opbevaringen. Deres pakmestre praler med at kunne få dine ting til at fylde op til 70 % mindre, end hvis du selv pakker – Tør du udfordre dem? De ser det som en fælles opgave og fælles interesse, at dine ting fylder så lidt som muligt.

 

Deres opbevaringslager er Danmarks største af sin slags på 4000m2, og de opbevarer alt fra halvfyldte paller til hele lastbiler. Ingen opgave er for stor eller for lille.

 

Sikkerheden er i top

Lageret ligger i København og er opvarmet. Det betyder, at du kan opbevare alle slags ejendele uden at bekymre dig – også elektronik og lignende. Derudover er dine ting i trygge hænder med videoovervågning og en aftale med vagtselskabet Dansikring, som 24 timer i døgnet overvåger stedet. Det betyder, at Dansikring på ingen tid kan sende politi såvel som deres egne vagtbiler ud om nødvendigt.

 

Flere Nyheder