Se de gode film med et HDMI kabel

10 January 2019 Søren Black

editorial

Få den bedste overførsel af lyd og billede

Med et HDMI kabel kan du afspille den film, du har på computeren oppe på din fladskærm. Med dette kabel kan du nemlig overføre lyd og billede, så den gode kvalitet bliver bevaret. Overførslen af billeder kan ske i fuld HD-format, mens lyden kan overføres  i digital surround. Det eneste du skal gøre er at proppe dit HDMI kabel i din computer og i dit tv. Så kan du se alle dine gode film på det store lærred i din stue. Flere og flere vender det klassiske flow tv ryggen og går over til at streame de programmer eller film, de måtte ønske at se. Til dette formål er et HMDI kabel det perfekte værktøj, da det overfører dit signal 100 procent. Det giver en fantastisk gengivelse af både farver og kontraster, og du kan på denne måde konvertere fra analogt signal til digitalt signal uden, at det overhovedet bliver at se.

Kig efter kategorier og længder

Hos Batteribyen har vi gjort det så let som muligt for vores kunder at finde de rette HDMI kabler. Det har vi gjort ved at inddele dem i kategorierne kabler med mini, micro eller normal HDMI indgang. Derudover forhandler vi også HDMI kabler i alle de længer, du måtte have brug for. Det kan være en virkelig god ide at måle op derhjemme, hvor langt et kabel, du har brug for. Et HDMI kabel der er for langt ligger typisk og roder på gulvet, mens et kabel der er for kort, gør det besværligt at forbinde dine enheder.

Find vej gennem kabeljunglen

Hvis dit HDMI kabel er af en dårlig kvalitet, går det udover de billeder og den lyd, du vil overføre. Derfor er Batteribyen sat i verden for at kunne tilbyde dig de bedste HDMI kabler på markedet. Med alle vores produkter følger der en god kundeservice, så du får det helt rette produkt. Bare kontakt os for spørgsmål, vi sidder klar til at guide dig igennem den store kabeljungle.

På vores hjemmeside kan du se det store udvalg af HDMI kabler, vi kan tilbyde dig.

More articles