Service og reparation af bil på autoværksted

02 January 2020 Astrid Pedersen

editorial

Er du indehaver af en eller flere biler, og har du således brug for et pålideligt og professionelt autoværksted i Skanderborg? Så kan du med fordel tage kontakt til Lindgaard Auto.

Hvem er Lindgaard Auto?

Lindgaard Auto er din mekaniker i Skanderborg og nærmeste omegn. Hos Lindgaard Auto finder du, foruden en stab af dygtige og veluddannede ansatte, et top moderne autoværksted med alle de moderne faciliteter, som kræves for at opretholde de strenge standarder på markedet. De faglærte mekanikere og lærlinge hos Lindgaard Auto holder deres faglige og håndværksmæssige kundskaber ved lige gennem løbende efteruddannelse og kurser. Dette er din garanti for en sikker og professionel behandling af din bil.

Hvilke services tilbyder Lindgaard Auto?

Når du vælger at overlade service og reparation af din bil til Lindgaard Auto, er du sikret en fagligt stærk vurdering af din bils behov. Har bilen pådraget sig en skade, vil du få en fast pris på udbedring af denne, uanset om det drejer sig om en totalskade eller en ridse i bilens lak.

Skulle der under udbedring af skaden dukke andet op, vil du blive orienteret forud for udbedring. På den måde undgår du grimme overraskelser på den økonomiske front. Der ud over kan du få hjælp til diverse opgraderinger af din bil, for eksempel installering af diverse elektronik, hos Lindgaard Auto. Lindgaard Auto hjælper gerne med montering og opsætning af eksempelvis bil stereo, air condition og klima anlæg samt de moderne GPS tyveri sikrings moduler med satellit overvågning.

Du kan også vælge at tegne en service aftale med Lindgaard Auto, hvilket giver dig en række fordele – for eksempel retten til at benytte det smarte dæk hotel, således at du ikke behøver at have dine sommer og vinter dæk stående hjemme hos dig selv. Du kan læse mere om Lindgaard Auto på lindgaardauto.dk

More articles