Slip af med fodsved – køb bambusstrømper til træning og job

13 November 2020 Astrid Pedersen

editorial

Varme, hævede og svedige fødder, som lugter og føles ubehagelige – kender du det? Så kan du med stor fordel læse med i det følgende.

Fodsved – en pine og en plage

Uanset om du tilbringer dagen på et kontor iført pæne, kontor egnede sko, eller om du trasker rundt i sikkerhedssko hele dagen på et værksted, i en produktions hal eller på en byggeplads, kan varme fødder og fodsved være til stor gene.

Du vil måske opleve at dine fødder får det helt utroligt varmt i løbet af dagen. Da fødderne ikke kan komme af med varmen på grund af de tætsluttende sko vil de svulme op til et punkt hvor de føles som om de er ved at springe snørebåndene. Du vil få en voldsom trang til at tage skoene af og lade fødderne ånde frit.

Men dette er næppe hensigtsmæssigt hvis du står på en byggeplads eller i et værksted. Og lider du af fodsved vil det under alle omstændigheder være utroligt hensynsløst over for dine kolleger at udsætte dem for lugten af dine varme fødder.

Køb bambusstrømper eller -sokker til brug på jobbet eller til træning

Du kan undgå hele dette scenarie ved at bytte de traditionelle strømper eller sokker fremstillet af bomuld eller kunststof ud med bambus strømper eller sokker.

Strømper, som er fremstillet af bambus tekstil, vil have arvet bambus fibrenes ventilerende og sved transporterende egenskaber. Dette betyder farvel til varme, ophovnede og svedige fødder – og især farvel til den ulidelige stank af fodsved. Til gengæld kan du se frem til en meget mere behagelig oplevelser. Og denne kan du med fordel tage med dig i fitness centeret, på squash banen eller andre steder hvor du dyrker sport eller motion.

Du kan finde et stort udvalg af bambus strømper i den online shop på boody.dk

More articles