Smart online tilmeldingssystem gør det nemt for jer at afholde konferencer

10 April 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Der er utrolig meget logistik forbundet med at skulle afholde en konference. Det er derfor vigtigt, at I løbende ser på, hvordan I kan finde frem til nogle gode systemer, der kan hjælpe jer til at blive så effektive som muligt. Dermed vil I have mest muligt overskud til alle de andre opgaver, som I også skal løfte. 

Et af de områder, der virkelig kan være besværligt, er tilmeldingen til konferencen. Jo flere, der skal med, des vigtigere er det, at I sørger for at have et ordentligt system. Det skal være nemt for de inviterede hurtigt at kunne gå ind og melde sig til – uden at I behøver at gøre noget særligt for at tilføje dem til en liste eller lignende. 

Derfor har I selvfølgelig brug for et smart online tilmeldingssystem som det de har hos conferencemanager.dk. Det giver de inviterede mulighed for selv at gå ind og sige, at de deltager. Hvis det er en konference med overnatning, kan de også vælge, hvor de gerne vil bo henne i forbindelse med konferencen. Har I brug for at vide, hvilken form for mad de gerne vil have, kan I også sætte det ind i tilmeldingen. Dermed har I altså alle de oplysninger, som I har brug for om jeres deltagere. 

Med et så smart værktøj bliver det altså langt nemmere for jer at få alle de andre ender i forhold til konferencen til at mødes. I kommer til at have helt styr på, hvor mange hotelværelser I skal booke, hvor mange vegetarer der deltager, og hvor mange der er interesserede i de forskellige arrangementer til konferencen. Det gør det også nemmere for jer at vælge, hvilke arrangementer der skal foregå i hvilke sale. Med et godt tilmeldingssystem kommer I altså virkelig til at være et skridt foran, når I skal planlægge konferencen. 

More articles