Spis banapandekager, når det skal være sundt og lækkert

12 April 2019 Emilie Jacobsen

editorial

Hvis du gerne vil have noget lækkert, men du også gerne vil holde dig sund, kan det blive noget af en balancegang. Det kræver nemlig, at du finder nogle sunde ingredienser, der samtidig smager rigtigt godt at bruge. Det kan blive lidt besværligt. Så er det nemmere bare at købe noget – også selvom det måske ikke er helt så sundt. 

Men der er faktisk masser af lækre retter, som du kan tilberede, hvis du gerne vil blive ved med at spise sundt, selvom du også bliver lækkersulten fra tid til anden. En af de lækre retter er for eksempel bananpandekager. Der bruger du bananernes naturlige sødme til at søde pandekagerne, hvilket gør, at du ikke behøver at bruge en masser sukker og andre former for sødemidler. Det gør dem altså langt sundere for dig at spise. 

Derudover er bananpandekagerne faktisk også virkelig nemme for dig at tilberede. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan få noget lækkert at spise. Det er også med til at gøre, at du ikke bare bukker under for fristelsen til at gå ned og købe noget lækkert, men at du rent faktisk kan vente på, at du selv har fået tilberedt noget. 

Hvis du har brug for en opskrift, når du tilbereder bananpandekager, kan du nemt finde en på nettet. Der findes i dag en lang række forskellige former for online kogebøger, hvor du kan finde opskrifter på stort set alle tænkelige retter. En af dem, hvor du virkelig kan finde mange opskrifter, er dk-kogebogen.dk. Deres opskrifter er nemme at søge frem på siden, og der er virkelig mange forskellige varianter. Det er med til at gøre, at du hurtigt kan finde den, som du skal bruge. Når du har fundet opskriften, er den nem for dig at følge, og der er tit et billede, så du kan se, hvordan retten skal se ud. Se deres opskrift på bananpandekager på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/14172/bananpandekager 

More articles